Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Today
  2. Yesterday
  3. Tukan

    Drzewko na DK

    Witam niewiedzialem gdzie zamiescic temat wiec daje go tu szukam drzewka na DK pod pvp i jeszcze 1 sprawa mogl by ktos zamiescic ss albo ewentualnie dac adres jakies strony z nowymi socket itemami chcialem porownac roznice
  4. Last week
  5. KosiarkA

    5pkt doświadczenia + brak coinów za reset

    1) Marlon quest odblokowuje pkt Ring of Honnor i Dark Stone bedziesz musial wydropic w tarkan badz na arenie 2) Chyba zle szukasz wcisnij (x) w safe zonie ?
  6. Witam, gram BK od niedawna, po queście na 2 level, nie dostaje 6 pktów doświadczenia za level tylko 5 nadal, oraz za reset na stronie nie dostaje nagród... w czym problem?
  7. Tukan

    Morph-zamiana wyglądu itemków

    Zamienic grafiki ziom i masztylko ze pozniej chcac cos wystawic czy kupic sam bys sie mylil wiekszosc patrzy i wie co za item narobilo by tylko klopotow ale pomysl warty uwagi ;D oby wiecej bylo kreatywnych ludzi .
  8. Tukan

    Dragon Knight

    ogolnie narazie gram na slabym lapku ale komp w naprawie mam nadzieje ze szybko wroci ale combo krece dosc dobrzeale myle ze wiecie o co mi chodzi jak ktos slabszy ma cie na2 hity ^^
  9. Rivals

    main sie nie odpala

    Jak tak bardzo Ci zależy to przeinstaluj Windowsa zainstaluj sterowniki frameworki itd.
  10. Bezbek

    Dragon Knight

    Co racja to racja 1 combo w przeciwnika z f.o awake i 160k hp nie ma
  11. Glory

    Inwazja w Nixis Lake!

    New Invasion in Nixis Lake! At the moment 3x Iron Knight respawn in Nixis Lake every 2 Hours! Time to kill is 20 minutes! After this time they disappear! (PK and KS are allowed at this event on all subserver) DROP LIST: 5% chance to Lucky Coin 95% chance to zen TIME RESPAWN: 0:05 2:05 4:05 6:05 8:05 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05 EXCHANGE LUCKY COINS: 5 Lucky Coin = exchange your wings 4lvl to other 4lvl 10 Lucky Coin = upgrade excellent option in your 4lvl wing
  12. Glory

    Inwazja w Nixis Lake!

    Nowa Inwaza w Nixis Lake! 3x Iron Knight od teraz pojawiaja sie w Nixis Lake co 2 godziny! Czas na zabicie to 20 minut! Po tym czasie znikaja! (PK i KS sa na tym evencie dozwolone na kazdym subie) DROP: 5% szansy na Lucky Coin 95% szansa na zen GODZINY RESPAWNU: 0:05 2:05 4:05 6:05 8:05 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05 WYMIANA LUCKY COINOW: 5 Lucky Coin = wymiana wingow 4 lvl na inna klase postaci 10 Lucky Coin = upgrade opcji exe w wingach 4 lvl! - wiecej nagród moze pojawić się wkrótce
  13. Glory

    Dragon Knight

    Pisalem juz wczesniej ze balans byl robiony pod max sety i itemy. Czyli set socket + tarcza i bron, full ringi, full wingi 4lvl, full kolczyki. Duzo tez zalezy od drzewka, chociaz ja dawalem rade nawet w awake z ddi. Podstawa to ogarniac combo wtedy postacie skladaja sie bardzo szybko.
  14. Tukan

    Dragon Knight

    Witam chcialem zapytac co z nim nie tak czy to webzen tak zniszczyl postac czy to wszystko od wywazania pvp??? Pytanie moje jest takie warto grac DK skoro leje mnie nawet MG czy SM z mniej rr 2Pytanie czy jesli jest ubrany moze porada jakas jak ubrac/w co zeby moc sie pobawic pvp???
  15. albo na tutejszym 4um wystarczy sie rozejrzec ;p
  16. Konfident

    Scrolle, orby, crystale itp GDZIE ICH SZUKAĆ?

    http://muonline.webzen.com/guides/220/2021/season-10/season10-3-changes-in-drop-table
  17. http://www.guiamuonline.com/losttower-drop-normal http://www.guiamuonline.com/tarkan-drop-normal http://www.guiamuonline.com/icarus-drop-normal masz wypisane co gdzie jak, wystarczy poszukać
  18. Zachęcam wszystkich do podzielenia się informacjami na temat gdzie lub w jaki sposób dostać poszczególne skille do danych postaci których nie ma w sklepach. Myślę że taka informacja pomogłaby początkującym.
  19. Tukan

    main sie nie odpala

    musisz poczytac na necie ja mam ten sam system i be zadnego problemu nawet zgodnosci nie potrzebne moze ktorys service pack ci blokuje maina
  20. Zoey

    main sie nie odpala

    Dodaj do wyjątków w windows defender
  21. Glory

    Morph-zamiana wyglądu itemków

    No raczej nie bardzo bo co by to mialo dawac? jezeli chce sie HA to sie go robi, jaki jest sens zamieniania kunduna w HA? 😛 zawsze mozesz sobie podmienic skina w cliencie
  22. Glocker

    Morph-zamiana wyglądu itemków

    Taka transmutacja to całkiem fajny pomysł ale nie wiem czy to by było możliwe do wgrania, bo coś czuję, że niezbyt 😜
  23. Raizo

    main sie nie odpala

    Ktoś cos?? jakies porady ?? kombinuje juz na rozne sposoby i nic
  24. Wlatuje tu oto z takim pomysłem Lubie kundun staffa jego wygląd jest piękny ale jest słaby patrząc na inne bronie to można by było dodać npc u którego wrzucamy nasz itemek np Ha staff i kundun staffa i nam zamienia tylko wygląd a opcje zostają
  25. fixuu

    Napisy w grze

    jak otworzysz pliK z czcionką to bedziesz mial tam takie cos..
  26. fixuu

    Reset/Grand Reset Nagrody

    4YoU2KiLl takie rzeczy są wprowadzanie w niejednej grze nie konkretnie takie ale są nowości jakieś gdzie inni gracze maja już dobra postać np i co zrobisz. to tak jak z telefonem .. jesteś w sieci 11lat a masz wielkie G a nowy użytkownik ma masę bonusów i dodatków do umowy. wiec zastanów się nad wypowiedziami Glory dobry pomysł. fajnie by było zrobić taki event. i zeby był dla każdego a nie tylko dla tych co maja po 5GR 😛 jestem za eventem bo po co kombinować z zmienianiem nagród za rr i gr skoro można zrobić własnie to.
  27. snokis

    Reset/Grand Reset Nagrody

    Zamiast kombinować ,czy nie łatwiej po prostu kupić tego Gold Vipa ? To nie jest nawet mały wydatek ,nie kup se piwka czy fajek i masz Vipa..
  28. 4YoU2KiLl

    Reset/Grand Reset Nagrody

    Tukan po myślałeś o innych graczach zanim zgłosiłeś pomysł ? co z graczami co już mają po kilka gr wbitych ? Pomysł słaby według mnie a co do vipa to Też jestem na nie bo Vip ma duże plusy co do dropu i expa więc powinien być płatny (sam nie mam by nie było nie do powiedzeń ) A co do twojego pomysłu glory to myślę ze nie jest zły ale nie event tylko dajmy na to 500 wc (1gr) I VIP Normal dodać by nie Było za dużo graczy na Vip Gold bo może to wywołać duży szum wśród graczy co mają vipa golda i płacą za niego . Takie jest moje zdanie na ten temat
  1. Load more activity
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.